January 29th, 2016

REFORM AND INTERIOR DESIGN OF ASPEN BAR

Today we present the latest reform of A-cero, studio directed by Joaquin Torres and Rafael Llamazares, in Aspen Bar in La Moraleja. It has wanted to give an aspect of mountain cabin in sky resort, integrated with Aspen Restaurant decoration, existing in the same area, and that connects to the Bar through the terrace.

We show you some pictures of the previous state of the premises before the reform and the resulting images.

STATE PRIOR TO THE REFORM

ACTUAL STATE

The area consists of a reformed approximately 104 m2 and has a dining area, bar, toilets and kitchen.

The reform carried out has been the replacement of the existing pavement with a new pavement that simulates natural wood, the walls have been partially coated with natural wood treated to give the feeling of comfort that is in the cabins of Aspen.

The bar is coated with the same wood in line with the rest of the premises.

For furnitures we have constructed a continuous bench type “Chester”, some tables of treated natural wood and corten steel foot type. The chairs and stools are made  in dark tones.

For lighting wall sconces places to provide the space indirect lighting and ceiling lamps Corten steel placed in the area of the bar.

Posted in Interiorismo, Reformas. 7 Comments.
Comments
Comment from ACerocf

Es una maravilla esta reforma, felicidades

Un interiorismo muy cuidado, me encanta.

Me encanta. Magnífica reforma.

Comment from Javier Pajares

Muy bonitos los suelos y revestimientos de pared utilizados. Dan a la reforma un toque ideal.
http://www.faus.es

La decoración es preciosa. Felicidades. Encaja todo a la perfección

Comment from MAXIMO DIAZ

Estupenda reforma, el diseño los colores… gran ambiente, enhorabuena! http://marbellamountainresorts.com/

En nuestra peluqueria en Madrid, damos un servicio genial tengas la casa que tengas! ven a vernos lolaaranda.es