February 29th, 2016

NEW IMAGES OF THE PROJECT IN THE MEDITERRANEAN COAST DESIGNED BY A- CERO

The studio A-cero presents a new project of detached house of 325m2 (distributed in basement, ground floor and first floor), located a few kilometers from the Mediterranean Coast.

SKETCHES

ELEVATIONS

SECTIONS

DAYTIME VIEWS

Housing is a design of organic line with a very expressive and sculptural character. The play of volumes and planes is evident in each of the facades, where the white finish is contrasted by black glass cloths are distinguished on the ground ffloor and first floor.

Among the various architectural elements of sculptural value, striking prolongation of the facade to the pool, connecting with one of the terraces.

NIGHTS VIEWS

INTERIOR VIEWS

The interior design is characterized by an adaptation of the architecture itself, reflected in the finishes and lines of furniture and decoration. Lighting is vital resolved thanks to the connection to the outside through large windows and doubles heights inside.

 

Posted in proyectos, viviendas. 10 Comments.
Comments
Comment from Didier Mosley

It’s so beautiful! I love it! God Bless You All so much!

Comment from Maria Esther Rodríguez Gómez

Una Belleza de vivienda más no me puede gustar, Preciosa. Felicidades mil veces!!!

Comment from Marqués de Écija

Espérate que esté hecha 7 si yo la piyara

Comment from Marta

Impresionante!! Que diseño, es precioso. Que envidia me da, me encantaría tener una casa así.

Comment from ACerocf

Un proyecto sencillamente divino

Comment from Raul

Espectacular!

Esto seria un lugar perfecto para unas vacaciones en la costa mediterránea.

Oferta vacaciones ultima hora

Es una gran obra ejecutada con maestría. Como en nuestro caso los tratamientos que llevamos a cabo de forma magistral.

un lugar bello para vivir siempre