July 21st, 2017

NEW IMAGES OF WORK OF THE PROJECT IN THE MEDITERRANEAN COAST DESIGNED BY A- CERO

The studio A-cero presents a new project of detached house of 325m2 (distributed in basement, ground floor and first floor), located a few kilometers from the Mediterranean Coast. Today we show you new images of work, concretely the foundation.

SKETCHES

ELEVATIONS

SECTIONS

NEW IMAGES OF WORK

A-cero Projects (1)

A-cero Projects (5)

A-cero Projects (6)

A-cero Projects (7)

A-cero Projects (9)

DAYTIME VIEWS

Housing is a design of organic line with a very expressive and sculptural character. The play of volumes and planes is evident in each of the facades, where the white finish is contrasted by black glass cloths are distinguished on the ground ffloor and first floor.

Among the various architectural elements of sculptural value, striking prolongation of the facade to the pool, connecting with one of the terraces.

NIGHTS VIEWS

INTERIOR VIEWS

The interior design is characterized by an adaptation of the architecture itself, reflected in the finishes and lines of furniture and decoration. Lighting is vital resolved thanks to the connection to the outside through large windows and doubles heights inside.

Posted in proyectos, viviendas. 152 Comments.
Comments
Comment from Eduardo

Originalidad con acabados muy originales, excelso.

Comment from Modificador

Increible, me gustaria saber lo que es vivir en una casa así.