August 25th, 2016

NEW IMAGES OF WORK IN THE HOUSE DESIGNED BY A-CERO IN BARCELONA

The architecture studio A-cero, directed by Joaquín Torres and Rafael Llamazares, presents a set of photos of work family house project built more than 320m2 divided into three levels, in a town south of Barcelona.

 

SKETCHES

ELEVATIONS AND SECTIONS

NEW IMAGES OF WORK

A-cero Projects (1)

A-cero Projects (2)

A-cero Projects (3)

A-cero Projects (4)

A-cero Projects (5)

A-cero Projects (6)

EXTERIOR VIEWS

For the facade finish they have been used concrete walls stained dark colored and textured with regular geometries, achieving an impression of stone finish on the ground floor. Upstair a much more sculptural superior, it is distinguished by its white finish.

 

Upstairs the most private rooms of the house are located: a primary and two secondary bedroom. The master bedroom has its own porch.

 

INTERIOR VIEWS

Interior has a rich spacial thanks to different heights and individual titrations of some rooms, looking for continuity and open spaces that connect with the outside.

 

Posted in proyectos, viviendas. 3 Comments.
Comments
Comment from Anonymous

Realmente Maravilloso proyecto, una casa preciosa. Enhorabuena!!!

Comment from manuel

Joaquin, nunca contestais…? Un blog no es para interlocutar? …. en que zona está la casa? Es la de neymar en obras? Saludos Manu.

Comment from Extintores

ME parece sencillamente espectacular. Un trabajo bien realizado siendo minuciosos y elegantes. Vuestro diseño no pasa desapercibido.