June 2nd, 2017

SCHOOL DESIGNED BY A-CERO IN A TOWN SOUTH OF MADRID

Today we remind from studio A-cero, led by Joaquin Torres and Rafael Llamazares, this infant school project located in a town south of the capital. The school have an area of over 1350 square meters. PLOT Driveway different finishes for different outdoor areas, as well as stamped concrete, gardens, sandpit and gravel are proposed. Inside different patterns

Leer más

May 19th, 2017

CREATIVE PROCESS. MARKET CULTURAL CENTER OF GETAFE

Today we remind you a post of creative evolution in its different phases in a project. We boarded a recent work, such as the Market Cultural Center of Getafe, which start from an existing building in a state of neglect and disuse to transform it into a modern building archihtecturally and with great functionality for the

Leer más

October 26th, 2016

MASTERPLAN PROJECT IN GEORGIA: APARTMENT BUILDINGS

  The architecture studio A-cero directed by Joaquín Torres and Rafael Llamazares presents a Masterplan in Tbilisi, capital of Georgia. The project includes more than 1.850.000 m2 with the creation of a golf club, a complex of houses, houses luxury homes, luxury villas, residential buildings and shoppin areas. LOCATION Tbilissi, is the bigger city of

Leer más

October 19th, 2016

A-CERO PRESENTS A MASTERPLAN PROJECT IN GEORGIA

The architecture studio A-cero directed by Joaquín Torres and Rafael Llamazares presents a Masterplan in Tbilisi, capital of Georgia. The project includes more than 1.850.000 m2 with the creation of a golf club, a complex of houses, houses luxury homes, luxury villas, residential buildings and shoppin areas. LOCATION Tbilissi, is the bigger city of Georgia

Leer más

October 12th, 2016

SHOPPING CENTERS DESIGNED BY A-CERO

Today on A-cero’s blog we leave you a selection of shopping centers designed by A-cero around the world. MALL IN CENTRAL AFRICA The shopping center of 12300 m2 is distributed on two levels that fit the slope of the plot thanks to a trapezoidal design. The cover in the central part is glazed to allow natural light,

Leer más