July 29th, 2016

A-CERO PRESENTS A NEW PROJECT IN NORTHEAST SPAIN

Today from A-cero architecture studio, directed by Joaquín Torres and Rafael Llamazares, we show you a new housing project designed by A-cero in the northeast of  Spain on a plot of a total area of approximately 1700 m2. The property is developed in stages to match the slope of the plot, always pretending to respond to the needs of the developer in terms of distribution, and surface stays.

1

SKETCHES

2

3

4

5

ELEVATIONS

7

7

SECTIONS

A-cero Projects

A-cero Projects

RENDERS

EXTERIOR VIEWS

10

The property is developed on four levels with different consideration, looking good performance in relation to the needs of the property and adapting to the ground upward slope. It works out to an aesthetic according to the environment.

11

There is four floors at different levels with differents spaces. On the ground of access from outside the hall, toilet, living room, TV room, kitchen, pantry, laundry room and service area.

 12

Other floors are intended for a more private, with areas of guest bedrooms, office, master bedroom and dressing room.

14

There is an area for housing facilities and domestic use, as well as garage and gym area.

15

Natural stone facade alternating with glass lacquered in dark tones. The planned housing cover provide sound insulation and other external factors. Natural stone in floors.

INTERIOR VIEWS

16

The interiors are raised in neutral tones, with special emphasis on natural light through the large windows that overlook the pool and have great views.

17

Posted in proyectos, viviendas. 9 Comments.
Comments
Comment from Maria Esther Rodríguez Gómez

Un proyecto precioso, me encanta. Felicidades!!!

Comment from ACerocf

Ohhh que maravilla

Comment from Monica

Realmente nos parece espectacular los diseños arquitectonicos que llevais a cabo, este es simplemente espectacular tanto por fuera como por dentro.
Un gran diseño, felicidades.
Saludos

Comment from Maria lopez

Que maravilla de verdad…me encanta

Comment from Carla Salas

Lo siento, pero es un proyecto de lo más vulgar. Tanto el diseño, la funcionalidad de los espacios y los materiales empleados.

Comment from Bittor

Hola Carla, simplemente indicarte que te gustará más o menos pero vulgar no es. Imagino que existirán mil diferentes diseños posibles, y como todo en esta vida gusta más o menos. La funcionalidad pues, tendríamos que conocer los deseos de la propiedad para valorarla. Y sobre los materiales, no sé dónde ves que estos sean vulgares, salvo error por mi parte no veo memoria de calidades. Saludos

Comment from regalos empresa

La piscina es una de las cosas que más me gustan.

Comment from campanas extractoras

mucha luz natural

Un proyecto espectacular! Enhorabuena!